Anketa domu dětí a mládeže

 Nejlepší jednotlivec do 15 let

Nejlepší jednotlivec do 15 let

Patrik Kourek
plavání, Jihlavský plavecký klub Axis


Vypadá to, že mládežnická líheň Jihlavského plaveckého klubu Axis je nevyčerpatelná. Patrik Kourek patří k dalším talentovaným závodníkům, kteří by v budoucnu mohli patřit k oporám dospělého týmu, a pochopitelně české reprezentace.


„Mám svůj velký cíl, a tím je účast na olympijských hrách v Tokiu,“ prozradil loni čtyřnásobný mistr republiky, na jehož sportovní růst dohlíží trenér Zdeněk Krčál. „Musím mu poděkovat za skvělou spolupráci. A jestli ho vyměním? Určitě ne,“ smál se Kourek, jenž byl na pódiu lehce nervozní.


„Přeci jenom jsem raději v bazénu. Ale s výsledky ankety jsem pochopitelně spokojený,“ culil se.


Moderátor Vlastimil Korec se ho proto snažil uvolnit dotazem, jestli je možné seznámit se na bazénu s děvčaty. „Možné to je,“ pokýval Patrik Kourek souhlasně hlavou a dodal, že jeho přítelkyně by pochopitelně rovněž měla plavat.

Nejlepší jednotlivec do 15 let Nejlepší jednotlivec do 15 let Nejlepší jednotlivec do 15 let Nejlepší jednotlivec do 15 let


 

Další umístění: druhé místo: Tereza Suchá – SK MG Vysočina Jihlava – moderní gymnastika
třetí místo: Daniel Menšík a Nela Šedová – RnR Club Elvis Jihlava – akrobatický rokenrol
Nejlepší jednotlivec do 15 let Nejlepší jednotlivec do 15 let Nejlepší jednotlivec do 15 let Nejlepší jednotlivec do 15 let

 Kolektiv roku do 15 let

Kolektiv roku do 15 let

Společná skladba naděje mladší
moderní gymnastika
SK MG Vysočina Jihlava


Pětice dívek - Anita Lencová, Ester Opatrná, Tereza Procházková, Tereza Suchá a Tereza Škrdlová - si přišla na pódium společně s trenérkou Janou Kopáčovou pro trofej udělovanou Domem dětí a mládeže Jihlava.


Společná skladba v kategorii Naděje mladší se v předchozím roce zúčastnila mnoha závodů v České republice, kde nenašla konkurentky a získala zlaté medaile. Vrcholem byla účast na mistrovství České republiky v Praze, kde jihlavská společná skladba v konkurenci sedmnácti dalších skladeb získala stříbrné medaile a titul vicemistryň republiky.


Na pódium z nich moderátor Korec mnoho informací a odpovědí nezískal, ač se snažil sebevíce. Dívky se představily křestním jménem, a když se moderátor dozvěděl, že z pěti dívek jsou tři Terezy, označil společnou skladbu za Tereza tým.


Společná skladba SK MG Vysočina Jihlava v předchozím roce skvěle reprezentovala svoje město i na zahraničních závodech, především v Rakousku, kde získala zlatou a stříbrnou medaili.

Kolektiv roku do 15 let Kolektiv roku do 15 let Kolektiv roku do 15 let Kolektiv roku do 15 let

GENERÁLNÍ PARTNER

TESLA JIHLAVA

PARTNEŘI AKCE

Grand Café Graverus Pivovar Jihlava

VYHLAŠOVATELÉ