Galavečer



Videa z galavečeru ke stažení zde:   Galavečer 1  Galavečer 2  Galavečer 3



   Devátý díl přibyl minulý pátek do kroniky ankety Sportovec Jihlavska, vyhlašované za kalendářní rok 2008.


   Jména oceněných sportovců v sedmi kategoriích byla tradičně zveřejněna v rámci slavnostního galavečera v útrobách Horáckého divadla v Jihlavě.


   Absolutním vítězem se stal poprvé ve své kariéře plavec Tomáš Fučík, čtenáři dali svůj hlas judistce Kateřině Kolouchové. Cenu města Jihlavy za celoživotní přínos sportu obdržel Jiří Šmrha, předseda regionálního sdružení ČSTV Jihlava.


   Večerem provedl přítomné publikum třebíčský rodák Vlastimil Korec, jehož angažování bylo dobrou volbou.


   Televizní moderátor dodal svými glosami a bonmoty pořadu patřičnou lehkost a hlavně správnou porci vtipu. Na paškál si vzal zejména v první řadě sedícího kuželkáře Robina Parkana s přítelkyní. V úvodu obsadil dvojici do role figurantů. "Slečna je velmi hezká, dobře jste si vybral. U vás, slečno, je tomu naopak," prohodil ironicky.


   Mezi další Korcovy "oběti" patřil mladík Adam, který zastoupil na pódiu nepřítomného judistu Lukáše Krpálka. A svoji úlohu si vtipem sršící mládenec náležitě užíval. "Všem moc díky a běžte se najíst. Pořádně si ten raut užijte," dodal "borec na konec", jehož smyslu pro humor využil moderátor ještě jednou v závěru galavečera, když mu na malý okamžik připustil své místo. “Bylo to tu fajn, ale teď už se pojďme fakt najíst.”


   Kromě bravurního moderátorského výkonu vystřihl Vlastimil Korec ukázku moderního diskotékového tance a imaginární exhibici s fotbalovým míčem. "Je v něm deset tisíc korun," řekl, když ho házel do hlediště. Bohužel, v první chvíli spokojená majitelka nakonec "ostrouhala", jelikož se stala obětí mystifikace. "Trochu jsme si s vás vystřelili," přiznal Korec.


   O kulturní vložku Sportovce se postarala zpěvačka Věra Špinarová, jejíž závěrečný song Kouzlo bílejch čar dostal obecenstvo do varu. V průběhu večera dále vystoupili žáci ZŠ Jihlava na Demlově ulici (žonglování), tanečníci klubu Street Busters Jihlava, fotbalový "freestylista" Jiří Partl, kulturista Lukáš Topinka nebo bodyfitness Martina Pojerová.


   "Letošní ročník Sportovce byl výborný. Hodno-tím ho jako jeden z nejpovedenějších," dodal Vítězslav Holub, ředitel ČSTV Jihlava.



galavečer galavečer galavečer galavečer
galavečer galavečer galavečer galavečer


VYHLAŠOVATELÉ


PARTNEŘI AKCE

©2008 Webrex
TOPlist