Anketa Jihlavských listů

 Sportovec roku

Gabriela Kloudová

Gabriela Kloudová
(Elvis Jihlava) - rokenrol


V nominaci byli oba úřadující vicemistři republiky v žákovské kategorii, ale vyhrát mohl jenom jeden. Čtenáři Jihlavských listů zvolili sportovní jedničkou zástupkyni něžného pohlaví.


„Děkuji za hlasy, trenérům za přípravu a rodičům za podporu,“ vzkázala Gabriela Kloudová. Na pódiu nemohl chybět její taneční partner Filip Šandera. „Gabča se snaží na tréninku i při závodech a jde jí to,“ chválil.

Na parketu si svěřenci trenérky Zuzany Javůrkové náramně rozumí. Klapalo by jim to rovněž v osobním životě? Chtěla by Kloudová svého kolegu za budoucího manžela? „Rozhodně ne,“ vyloučila s úsměvem tuto myšlenku. „Já také ne,“ nesmutnil Šandera.

Sportovec roku Sportovec roku Sportovec roku Sportovec roku
Pořadí sportovců:
Pořadí Jméno Kolektiv Sport
1 Gabriela Kloudová Elvis Jihlava rokenrol
2 Tereza Horáková Jihlavský plavecký klub Axis plavání
3 Filip Šandera Elvis Jihlava rokenrol

 Kolektiv roku

Kolektiv roku

FC Vysočina Jihlava - ženy
fotbal


Překvapení večera. Již finálovou nominaci braly dívky v kopačkách jako velké vítězství. Najednou stály na pódiu a přebíraly cenu. „Vůbec jsme to nečekaly. Děkujeme všem, co nás podporují,“ neskrývala údiv trenérka Kateřina Valentová.

„Fotbalistky, pokud mě paměť neklame, jsme tady ještě neměly,“ odtušil moderátor Vlastimil Korec a začal vyzvídat. Nejoblíbenější fotbalista? „Pavel Nedvěd.“ Nejkrásnější fotbalista? „Christiano Ronaldo, má vypracované tělo,“ dostal odpovědi.


Otázka do pranice. Jsou na hřišti tvrdší muži, nebo ženy? „Řekla bych, že my. Neválíme se po trávníku tak často,“ reagovala jedna z členek družstva, které po podzimu vládne v moravskoslezské divizi.


kolektiv roku kolektiv roku kolektiv roku kolektiv roku
Pořadí kolektivů:
Pořadí Kolektiv Sport
1 FC Vysočina Jihlava - ženy fotbal
2 Formace Skittles (Elvis Jihlava) rokenrol
3 HC Dukla Jihlava mládež - družstvo Tempo krasobruslení

GENERÁLNÍ PARTNER

Kolektor Tesla Jihlava

PARTNEŘI AKCE

Grand Café Graverus Pivovar Jihlava

Decathlon

VYHLAŠOVATELÉ