Anketa domu dětí a mládeže

 Nejlepší jednotlivec do 15 let

Nejlepší jednotlivec do 15 let

Daniel Menšík, Nela Šedová
akrobatický rokenrol, Elvis Jihlava


Potlesk měli sklízet oba, ale ocenění nakonec převzala jenom Nela Šedová. Její taneční partner na galavečeru chyběl. „Daniel jel se školou na výlet do Anglie, tak tu dnes nemůže být,“ omluvila svého kolegu.


Škoda, bylo by hezké vidět dvojici, která v loňském roce přepsala historii českého akrobatického rokenrolu.


Menšík a Šedová totiž, jako první pár, vybojovali dva tituly mistra České republiky ve dvou různých kategoriích (žáci, párová formace junior). „Vyhrát titul, to byl ten nejkrásnější zážitek,“ zavzpomínala Šedová.


Úspěšní závodníci trénují pod dozorem Vilibalda Prokopa staršího, a jsou sehraní jako málokdo. Ponorková nemoc prý nehrozí. „Oba pořád máme velkou motivaci. I když na tréninku občas přijde chvilka, kdy trochu stávkujeme,“ prozradila Nela Šedová.



Nejlepší jednotlivec do 15 let Nejlepší jednotlivec do 15 let Nejlepší jednotlivec do 15 let Nejlepší jednotlivec do 15 let


 

Další umístění: druhé místo: Vojtěch Matula – JKP AXIS – plavání
třetí místo: Ondřej Mastný – Fc Vysočina Jihlava - fotbal
Nejlepší jednotlivec do 15 let Nejlepší jednotlivec do 15 let Nejlepší jednotlivec do 15 let Nejlepší jednotlivec do 15 let

 Kolektiv roku do 15 let

Kolektiv roku do 15 let

Dívčí formace Skittles
rokenrol, Elvis Jihlava


Neporazitelné byly jak na soutěžním parketu, tak při vyhlášení Sportovce Jihlavska. Úřadující mistryně České republiky vyhrály obě kategorie určené kolektivům.


„Je to pomyslná odměna za celý loňský rok, který se děvčatům vydařil opravdu mimořádně. Na tréninku poctivě pracují, a proto dosahují takových výsledků,“ chválila trenérka Zuzana Javůrková, která nejlepší formaci českého rokenrolu 2017 poctivě „piplá“. „Velice důležitá je i podpora ze strany rodičů,“ dodala.


Jenom při těch lavičkách kdyby mladé slečny nebrblaly… „Kopeme přes ně, abychom měly dobrou techniku základního kroku. Ale to nás moc nebaví,“ přiznala jedna ze závodnic. „Jen kopejte, dokud to jde. Nejhorší totiž je, když se člověk v pozdějším věku nemůže hýbat,“ reagoval senátor Miloš Vystrčil.


Formace Skittles, jejímiž členkami jsou Dita Drahovzalová, Sára Drahovzalová, Stela Hartmanová, Julie Hricková, Melinda Hromádková, Eliška Musilová, Elen Skryjová a Kateřina Zachová, má spousty fanoušků, a tak si založila profil na Instagramu (Skittles_dreamteam).



Kolektiv roku do 15 let Kolektiv roku do 15 let Kolektiv roku do 15 let Kolektiv roku do 15 let

GENERÁLNÍ PARTNER

Kolektor Tesla Jihlava

PARTNEŘI AKCE

Grand Café Graverus Pivovar Jihlava

VYHLAŠOVATELÉ