Anketa domu dětí a mládeže

 Nejlepší jednotlivec do 15 let

Nejlepší jednotlivec do 15 let

Kristýna Kaltounková – lední hokej
Dukla Jihlava mládež


Ze šesti nominovaných sportovců dosáhla na vítězství zanedlouho čtrnáctiletá hokejistka Kristýna Kaltounková. Ta hraje v současné době lední hokej v Dukle Jihlava a je současně členkou české hokejové reprezentace v kategorii do patnácti let. Hraje i za starší reprezentační výběry, v dubnu 2015 se stala v Ženevě mistryní Evropy šestnáctiletých hokejistek. Kristýna se v loňském roce začala věnovat i inline hokeji a hned v prvním roce se stala v Argentině se seniorským reprezentačním výběrem České republiky mistryní světa. Na podium přišla se svým hokejovým trenérem z Dukly Martinem Pykalem.


„Kristýna je výbornou hokejistkou, hraje na různých postech, tak jak je potřeba, a všechno zvládá. Největší její slabinou však je, že je holka, potřebujeme hlavně kluky“ řekl s úsměvem o své svěřenkyni trenér Pykal. „Hokej jsem začala hrát velmi brzo, hrál i můj bratr, takže jsem chodila s ním a bavilo mě to,“ řekla Kristýna, která by si ráda v budoucnu zahrála za některý ze ženských týmů v zámoří.


Nejlepší jednotlivec do 15 let Nejlepší jednotlivec do 15 let Nejlepší jednotlivec do 15 let Nejlepší jednotlivec do 15 let


 

Další umístění: druhé místo: Patrik Kourek – JPK AXIS Jihlava – plavání
třetí místo: Veronika Dolejší – SK MG VYSOČINA JI – moderní gymnastika
Nejlepší jednotlivec do 15 let Nejlepší jednotlivec do 15 let Nejlepší jednotlivec do 15 let Nejlepší jednotlivec do 15 let

 Kolektiv roku do 15 let

Kolektiv roku do 15 let

Malá dívčí formace Hotch-Potch Family – rokenrol, Hotch-Potch Jihlava


Sedm dívek - Zuzana Bohatá, Barbora Březnová, Tereza Březnová, Natálie Burianová, Julie Kolářová, Bára Přibylová a Andrea Tomsová, vystoupalo pro ocenění na jeviště divadelního sálu jihlavského Domu kultury jako první v pořadí. A celkem po právu. Vždyť i Český svaz akrobatického rokenrolu v listopadu 2015 ocenil jihlavská děvčata jako nejlepší formaci roku.


Mezi jejich nejvýraznější loňský úspěch patří březnové třetí místo na mezinárodní soutěži Fox one CUP v Bratislavě. Moderátor Vlasta Korec se sice snažil o to, aby z mladých slečen vymámil odpovědi na jeho otázky, vybral si k tomu tu nejmenší členku formace, ale nepodařilo se mu to. Slyšel pouze strohé, často jednoslabičné odpovědi typu ano – ne. Ale i to zaznamenalo v sále smích.

Kolektiv roku do 15 let Kolektiv roku do 15 let Kolektiv roku do 15 let Kolektiv roku do 15 let

GENERÁLNÍ PARTNER

TESLA JIHLAVA

PARTNEŘI AKCE

Pivovar Chotěboř POHARY.COM kostelecké uzeniny

VYHLAŠOVATELÉ