Anketa Jihlavských listů

 Sportovec roku

Denisa Hejduková

Denisa Hejduková – moderní gymnastika
SK MG Vysočina Jihlava


Čtyři jména figurovala u nominací na Sportovce Jihlavska 2015 v kategorii jednotlivců. Mistryně republiky v moderní gymnastice Denisa Hejduková, mistr republiky v kickboxu Pavel Holub, mistr republiky v judo Zbyněk Vlček a silák Rostislav Cejnek, taktéž mistr republiky.



Nakonec se stala vítězkou moderní gymnastka Denisa Hejduková. Ta mezi své největší úspěchy loňského roku zařadila zisk titulu vicemistryně České republiky ve víceboji a titul mistryně republiky v sestavě se švihadlem. „Od koho jsi dostala asi nejvíce hlasů?,“ ptal se Denisy moderátor. „Asi od celé rodiny,“ odpověděla gymnastka. „Tak to musíte mít doma metráky Jihlavských listů,“ kontroval Korec. A co vidí Denisa ve svém sportu jako nejtěžší? „Určitě to jsou dvoufázové tréninky, to dostanu od trenérky pořádně zabrat,“ odpověděla.

Sportovec roku Sportovec roku Sportovec roku Sportovec roku
Pořadí sportovců:
Pořadí Jméno Kolektiv Sport
1 Denisa Hejduková SK MG Vysočina Jihlava moderní gymnastika
2 Cejnek Rostislav Powerlifting Jihlava silový trojboj
3 Vlček Zbyněk Judo Savada Polná judo

 Kolektiv roku

Kolektiv roku

Ice Flowers – krasobruslení
Dukla Jihlava mládež


Stejně jako v loňském roce, tak i letos se vítězem čtenářské ankety Jihlavských listů v kategorii kolektivů staly krasobruslařky ze skupiny Ice Flowers. Ty se v loňském roce staly vicemistryněmi České republiky a také na zahraniční scéně několikrát dosáhly vždy na zlato. Tým starších žaček vedou trenérky Vladimíra Pokorná, Lucie Srníková a Petra Vacková.



Zástupkyně týmu si přinesly na pódium na ukázku své nejcennější medaile z loňského roku. „Chtěla bych touto cestou poděkovat závodnicím. Trávíme spolu na ledě hodně času, ale jsou hodné, šikovné a pracovité,“ sdělila trenérka Vladimíra Pokorná. Mladé slečny poté poděkovaly na mikrofon moderátora všem svým příznivcům, rodinám a kamarádům za poslané hlasy.

kolektiv roku kolektiv roku kolektiv roku kolektiv roku
Pořadí kolektivů:
Pořadí Kolektiv Sport
1 Ice Flowers – Dukla Jihlava mládež krasobruslení
2 SK MG Vysočina Jihlava moderní gymnastika
3 SK Jihlava (muži) hokejbal

 Trenér roku

Trenér roku

Jana Kopáčová – moderní gymnastika
SK MG Vysočina Jihlava


Jenom chvilku po své svěřenkyni Denise Hejdukové si pro titul ve čtenářské anketě Jihlavských listů v kategorii trenér roku přišla na pódium Jana Kopáčová. Také ona, stejně jako krasobruslařky Ice Flowers obhájila ve své kategorii loňské prvenství.


Dlouholetá trenérka moderní gymnastiky od roku 2013 působí v klubu SK MG Vysočina Jihlava, který založila. Jejím svěřenkyním se loni podařilo získat na mistrovství České republiky jedenáct medailí a oddíl SK MG Vysočina se tak stal třetím nejúspěšnějším oddílem v republice v počtu získaných medailí.


Vlasta Korec se zeptal Jany Kopáčové, v čem tví tajemství úspěchu závodnic jejího oddílu: „Jsou to jenom hodiny a hodiny tvrdé práce při tréninku v tělocvičně. Musí se ovšem také používat metoda cukru i biče,“ smála se trenérka.

Trenér roku Trenér roku Trenér roku Trenér roku
Pořadí trenérů:
Pořadí Jméno Kolektiv Sport
1 Jana Kopáčová  SK MG Vysočina Jihlava moderní gymnastika
2 Růžička Josef  Klub vodního lyžování Kostelec vodní lyžování
3 Bílek Josef  Kickbox Klub Reborn Jihlava kickbox

GENERÁLNÍ PARTNER

TESLA JIHLAVA

PARTNEŘI AKCE

Pivovar Chotěboř POHARY.COM kostelecké uzeniny

VYHLAŠOVATELÉ