Galavečer

   Okres Jihlava zná svoje nejlepší sportovce za rok 2007. Svoje ceny si přišli převzít 22. února do Horáckého divadla Jihlava v rámci v pořadí již 8. slavnostního galavečera.

   Ceny mimo jiné předávali i Oldřich a Pavel Svojanovští, účastníci trojích olympijských her ve veslování, nebo místopředsedkyně Poslanecké sněmovny Parlamentu Miroslava Němcová.

   Absolutním vítězem se po dvouleté odmlce stal silový trojbojař Tomáš Šárik, hned dvakrát vystoupal na pódium pro cenu od čtenářů Jihlavských listů, resp. Regionálního sdružení ČSTV plavec Tomáš Fučík.

   Po loňském „laxním“ výkonu Zdeňka Izera stanul za moderátorským pultem prozatím neokoukaný Tomáš Fíla, který provedl všechny zúčastněné osoby pátečním večerem v lehce „marešovské“ atmosféře, tzn. nešetřil vtipnými bonmoty, pohybovými kreacemi a pohotovými reakcemi na odpovědi oceněných sportovců.

   O kulturní vložku se vyjma nejrůznějších tanečních souborů z Jihlavy postarala někdejší legenda československé hudební scény Petr Spálený a smyčcové dívčí trio Inflagranti.
galavečer

VYHLAŠOVATELÉ


PARTNEŘI AKCE

©2008 Webrex
TOPlist